Pasta met kip


19-04-2015

Vandaag wil ik weer een super lekker recept met jullie delen!
Heel eenvoudig te maken, helemaal niet duur en mijn kinderen vonden het heel erg lekker!

Ingredienten

- 500 gram kipfilet
- Spaghetti (hoeveelheid ligt er net aan hoe grote eters jullie zijn)
- Spekreepjes (zakje 300 gram, gewoon huismerk)
- Champignons
- Cherrytomaatjes
- Boursin (niet de light variant maar de gewone)
- Peper
- Zout
- 2 teentjes Knoflook
- Water (om spaghetti in te koken)

Hoe maak je dit recept?

Snijdt de kipfilet in kleine stukjes, zet ondertussen een pan met water op en breng dit aan de kook. Zodra dit kookt kan de spaghetti erin (laat dit 11 minuten koken en giet het daarna af)
In de tussentijd kan je dus de kip en champignons snijden. Doe een klein beetje olie in een pan en doe de kip erin. Voeg meteen zout, peper en de knoflook toe (knoflook fijn gesneden)
Bak de kip lekker bruin en gaar en voeg dan de spekjes en champignons toe. Dit even samen laten bakken (hoeft niet zo lang 2 minuutjes is genoeg)
Dan zet je het vuur wat lager en kan je de boursin toevoegen. Alles goed doorroeren en even warm maken.
In de tussentijd kan je de cherrytomaatjes snijden (ik heb ze in vieren gesneden maar kan ook gewoon door de helt)
Als de saus klaar is als laatste de cherry tomaatjes eraan toevoegen!
De spaghetti en de saus samen op een bord, en klaar is dit heerlijke recept!

Makkelijk he?!
Eet smakelijk!

Reageren

Geen commentaar gevonden.